top of page

Ervaringen

Ervaring over het lesprogramma

Het lesprogramma wordt gebruikt bij:

Curio logo.jpeg
Drenthe Colege.png
Noorderpoort logo.png
ROC van twente.jpeg

Drs. Jeroen de Graef - Avans Hogeschool
We hadden een workshop van Gelukkige Student over het helpen van studenten met keuzes maken. Marian bedankt voor een leuke workshop. Je enthousiasme is aanstekelijk ☺️.

Joëlle Pennings - Avans Hogeschool
We hadden een sessie van Gelukkige Student over het helpen van studenten met keuzes maken. Ik vond het een erg leuke, inspirerende sessie. Marian, nogmaals dank daarvoor. Je verhaal van jouw bedrijf is zeker inspirerend voor studenten!

Frank Schouten - Drenthe College

De workshop volgen was een goede keuze. Dank Marian voor de eye-openers!

Tessy Bosman - Curio

Met het lesprogramma laat je de studenten stil staan bij het maken van keuzes in plaats van direct op de 1e ingeving af laten gaan. Er zitten concrete voorbeelden en lessen in en alles is kant en klaar. Ik kreeg terug van studenten dat ze verbaasd waren hoeveel keuzes ze maken. 

Claudia Verdaas - Curio

Het is een leuke manier om met studenten in gesprek te gaan over keuzes, ook een leuke manier om je studenten beter te leren kennen. Op deze manier konden we op een speelse manier nadenken over keuzes maken en het begrip vergroten. De studenten herkenden veel punten die in de lesstof genoemd worden.

Afbeelding ervaringen ROC Twente (1).png

“Ik heb ook goede energie gekregen van jouw workshop! Leuk. Deze workshop is zeker een meerwaarde ter voorbereiding op het geven van de lessen. Op deze manier kun je als docent eerst ervaren hoe een les overkomt, en de theoretische achtergronden die je erbij vertelde gaan meer leven. Met de ondersteuning van deze kick-off workshop heb je gewoon zin om de lessen te gaan geven aan de studenten.

Je hebt zeker wat losgemaakt binnen onze docentengroep met jouw enthousiaste en kundige presentatie. 

Nogmaals bedankt, Marian, en veel succes verder met je mooie lessenserie!!

ROC van Twente

Kelly Wagemakers - Curio

Het was een goede herhaling van alles rondom keuzeprocessen. Het was fijn dat het een kant en klaar lespakket was met duidelijke werkboeken en lesdoelen. Ik heb van een aantal studenten gehoord dat ze zich herkenden in de situaties en daardoor eerder hulp durfden te vragen. 

Brigitte Schalanda - Curio

Ik heb geleerd hoe ik de keuzeproblematiek bespreekbaar maak in de klas. De onderwerpen en de opbouw van het lesprogramma vond ik positief. Vooral het onderwerp FOMO heeft de studenten erg aangesproken. 

Referentie Leonie - ROC van Twente.png

"Het lesprogramma is heel leuk om te geven. Het zorgt voor prettige interactie met studenten. Daarnaast is alles in het lesprogramma aanwezig om direct aan de slag te kunnen, wat in de drukke agenda's van de docenten erg prettig is!"

Froukje van den Gils-Wittenboer - Docent marketing & communicatie | Teamvoorzitter

“De workshop en het lesprogramma biedt voor mij een specifieke invulling voor het studieloopbaan moment. Het is fijn de lesinhoud aan te mogen passen aan onze doelgroep en op die manier een aansluiting te vinden.” 

 

Fleur - Curio

“De lessen van Keuzes maken doe je zo! zijn een zeer waardevolle aanvulling. Ik merk aan de studenten dat hier echt behoefte aan is. Ik ben dus heel blij met de handreiking en zal er zeker mee aan de slag gaan tijdens mijn slb-lessen.” 

 

Ellen - Curio

Ervaringen van docenten met Marian als workshopleider

Energieke manier van presenteren en de inhoud sprak me erg aan. Dank voor het delen.

Raimond - Friesepoort college

Inspirerend en uitnodigend om met onderdeel keuzes maken op te pakken.

Jolanda - Vista College

Ik vond het een super fijne webinar. Dank voor de inspiratie. Je hebt een hele mooie stem en houding. Fijn om (uren) naar te luisteren. Nogmaals bedankt voor de inspiratie!

Jenny - Drenthe College

Anker 1

Je bent enthousiast en daardoor erg prettig om je workshop te volgen. Door de interactiviteit nam je me mee in je programma en kon ik zelf ervaren wat het proces van keuzes maken inhoudt.

Ella - Curio

Bedankt! Leuke informatieve presentatie. Weer uitbreiding op mijn loopbaanlessen.

Marianne - MBO Rijnland

Meer weten over de mogelijkheden?

We geven voor de eerst volgende werkdag een reactie! 

Bedankt voor de inzending!

Direct contact

Bellen: 06 30 288 298

  • LinkedIn Marian Blaauwgeers
  • Instagram Gelukkige Student
bottom of page